• Alesmith Brewing Co.

  Alesmith Brewing Co. är ett amerikanskt hantverksbryggeri, baserat i San Diego, Kalifornien. Grundat 1995. De innehar en topplacering på flertalet listor över världens bästa bryggerier, sedan många år tillbaka.

 • Bellwoods Brewery

  Bellwoods Brewery började med en liten pub i Toronto 2012. Sedan dess har volymen ökat en aning, men det är kvaliteten som gör att de betraktas som ett av Canadas främsta bryggerier. Deras starkt humlade, ofta vildjästa kreationer är och har varit trendledande i Ontario-regionen.

 • Brauerei Nothhaft

  Brauerei Nothhaft är ett familjeägt bryggeri som grundades i Marktredwitz i tyska Bayern redan 1882. De producerar öl i klassiska tyska stilar, i låga temperaturer, med karaktäristiskt lokalt källvatten. Ledorden är tradition, småskalighet och kvalitet.

 • Brauhaus Bevog

  Brauhaus Bevog är ett prisbelönt bryggeri med slovenska rötter, baserat i spastaden Bad Rakersburg, i Österrike. Grundat 2013. Känt och hyllat för egensinnighet och hög kvalitet.

 • Cascade Brewing

  Cascade Brewing har varit pionjärer inom amerikansk syrlig öl sedan starten 2006. Deras specialitet är fatlagrad suröl som smaksätts med frukt och andra råvaror från hemstaten Oregon, i nordvästra USA. De har flera kreationer som rankas högst i sina respektive kategorier av många bedömare.

 • Drake's Brewing Co.

  Drake's Brewing Co. är ett amerikanskt hantverksbrygger, baserat i San Leandro, Kalifornien. Det grundades 1989 (under annat namn) och har bryggt många prisbelönade öl sedan dess.

 • Laugar Brewery

  Laugar Brewery är ett spanskt mikrobryggeri, lokaliserat i Gordexola, i Baskien. Det föddes 2010, som en motreaktion mot industrialiserad öl, och har etablerat sig som ett av Spaniens bästa bryggerier sedan dess, inte minst tack vare sina imperial stouts.

 • Wolves & People Farmhouse Brewery

  Wolves & People Farmhouse Brewery är ett mycket spännande gårdsbryggeri som producerar skogslagrad, vildjäst öl i hjärtat av Oregon, USA. De binder egna fat, odlar spannmål och frukt, och använder jäst från gårdens träd och bikupor. Processen är inspirerad av allt från vintillverkning till urgamla europeiska och västafrikanska bryggmetoder.